Делегација Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС), на челу са заступником покрета, Жиком Гојковићем, посетила је данас Њ.К.В. Престолонаследника Александра II Карађорђевића у Белом двору у Београду.

Делегација је представила Њ.К.В. Престолонаследнику основна програмска начела ПОКС, која подразумевају у првом реду, промену друштвеног уређења и поновно успостављање Краљевине, по узору најразвијенијих земаља Европе и свeта, очување породичних вредности, културе и традиције Србије,као и прикључивање породици европских земаља.

Заједнички је оцењено да враћање Монархије представља враћање вредносног система који је Србија некада имала и који треба да има. Ово је за ПОКС историјски састанак.

У наредном периоду, Покрет обнове Краљевине Србије вредно ће радити на промоцији својих програмских циљева и начела. Очекујемо да наша странка, која је већ парламентарна и у скупштинама Србије и Војводине, као и у великом броју локалних самоуправа широм Србије, прерасте у једну од водећих политичких странака, на радост свих оних који очекују повратак Краљевине и просперитет Србије у сваком смислу.

С вером у Бога, за Краља и отаџбину!