Данас је у Новом Саду конституисан Извршни одбор Покрета обнове Краљевине Србије, којим ће убудуће председавати мр Ненад Томашевић, а чиниће га чланови из целе Србије, међу којима су по функцији и поједини чланови Председништва наше странке.

Најважнији избор на првој седници Извршног одбора био је избор председника и тимова, међу којима је изабран Савет за правна питања, на чијем челу је Данило Дурутовић, Тим за протокол и едукацију који ће водити Саша Новаковић, Тим за чланство и сигурне гласове којим председава Љубан Станишић, Тим за логистику и информатичку подршку који води Огњен Тубић, као и Тим за друштвене мреже, на чијем челу је Саша Митровић. Марија Војновић је именована за секретара Извршног одбора Покрета обнове Краљевине Србије.

На седници је договорен план рада за наредни период и најављено је да ће сви тимови и савети подносити периодичне извештаје председнику ИО ПОКС мр Ненаду Томашевићу, а као посебна тачка разматрани су предстојећи избори који су расписасни за локалне средине, са нагласком на локалне изборе у Београду.