Љубиша Ђокић, познатији као Џо Багериста данас је уписао потпис подршке листи Покрета обнове Краљевине Србије за изборе за Скупштину Београда.

Џо багериста, један од најпознатијих живих симбола борбе против режима Слободана Милошевића, решио је да још једном покаже спремност за промене. Као што је и раније више пута изјавио, сматра да су након 5. октобра изневерена народна очекивања, зато ће увек подржати све што доприноси бољим условима живота. Потписом на листу ПОКС, потврдио је, како истиче, да је идеологија и програм  странке, оно што недостаје Србији.

Џо је додао и да, иако његов багер већ одавно не ради,  наставља да живи као симбол револуције.

Од када је почело прикупљање потписа листе ПОКС за београдске изборе, чији је носилац Предраг Марковић, осим симбола петооктобарских промена, подршку су упутиле многе јавне личности, врхунски спортисти, публицисти и интелектуалци.

– Иако смо врло млада странка, свакодневно нам прилазе и појединци и разна удружења. Наша странка ће тек да расте, јер наш народ и те како препознаје идеју обнове краљевине – рекао је Жика Гојковић, народни посланик и председник Покрета обнове Краљевине Србије.