Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) биће бројнији у Скупштини Србије за још једног народног посланика.

У питању је некадашња посланица ДЈБ, проф др Нада Костић, која је данас приступила ПОКС.

– Обнова Краљевине Србије је пут којим наша отаџбина треба да иде. Као оснивач и председник удружења за демократију Давидовић – Грол, које представља темељне изворе демократије у Србији, сматрам да је уставна парламентарна монархија у којој парламент одражава јавно мњење, а самим тим и народ, право уређење за Србију. Са друге стране, технички и практично, јасно је да самостални посланик не може у пуном капацитету да учествује у раду скупштине уколико се не прикључи, у овом случају ПОКС-у, с обзиром на најшире преклапање ставова – изјавила је др Нада Костић, народни посланик и нова чланица ПОКС.

Костић је навела да је ПОКС једина странка која се искрено и тако отворено и срчано бори за то. Обзиром да су недавно настали, било је логично да им се придружим у њиховој борби и својим идејама и радом кроз Народну скупштину помогнем да се наши заједнички снови остваре.

– Приступање посланице Наде Костић ПОКСу је потврда да се из дана у дан шири фронт људи и организација за обнову Краљевине Србије. Ако је у Бугарској монархистичка странка победила први пут када је изашла на изборе, а следећи пут била друга по броју гласова, зашто то не би било могуће и у Србији, када сва истраживања показују да је за монархију преко 30 одсто грађана  – запитао се народни посланик и председник ПОКС, Жика Гојковић.

ПОКС ће у Скупштини Србије имати два посланика, у Скупштини АП Војводине има три посланика и у 15 градова има преко 50 одборника широм Србије.