Велики Избор за Miss Краљевине Србије на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм је завршен, а међу стотинама девојака из целе Србије титулу најлепших понеле су Милана Башић (Фејсбук) и Ана Радовановић (Инстаграм).

Друго и треће место на Фејсбуку заузеле су Данијела Милошевић и Надица Павловић, док су та титуле прве и друге пратиље на Инстаграму понеле Данијела Стамболић и Тања Станчић. Током трајања овог занимљивог такмичења, наши чланови су на улицама градова широм Србије разговарали са пролазницима, сликали се у раму са сликом Краља Петра I Карађорђевића и остварили бројне контакте са грађанима који су и те како заинтересовани за идеје и програм Покрета обнове Краљевине Србије.

Избор за Miss Краљевине Србије био је потпуно транспарентан. Посетиоци друштвених мрежа бирали су своје фаворите гласањем, односно лајковањем њихових фотографија.

Иначе, први избор за мис у Краљевини Југославији одржан је 1926. године. Овим конкурсом смо се присетили тог времена и направио својеврсни омаж овом, тада престижном такмичењу најлепших девојака у великој краљевини.

Покрет обнове Краљевине Србије најлепше се захваљује свим учесницима у овом Избору и срдачно их поздравља до неког следећег надметања које ћемо, надамо се, организовати у Краљевини Србији.