Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позива грађане Србије на бојкот новогодишњег концерта Амара Хоџића и Јасмина Фазлића, репера познатијих као Буба Корели и Јала Брат, који су у прошлости позивали на линч , вешање и клање Срба.

– Људи који су јавно писали поруке попут „Лајк ако би и ти клао Србе“ и „Све су Србе вешали на врбе“, треба да буду у затвору због распиривања међунационслне мржње, а не да имају десетине хиљада поклоника, и то у Србији. Такве особе нису заслужиле да им се дозволи да кроче преко српске границе, а камоли да буду утицајне јавне личности. Будући да њих највише слушају малолетници и тинејџери, важно је да сви родитељи у Србији знају ко су и какви су ти људи – поручио је Војислав Михаиловић, потпредседник ПОКС.

Подсетимо, Хоџић и Фазлић су 2015. године у споту јасно приказали графит на којем пише „Убиј Србина“. А данас, када су им се осладиле српске паре, преко ноћи престали су да вређају и позивају на убиство Срба и почели да певају за дочек нове 2019. године у највећој концертној дворани у Србији – Београдској Арени.