ПОКС добио је ново повереништво у Београду, на чијем челу је Божидар Павловић.

На састанку, дана 15.01.2019. године који је одржан у просторијама ГО Београд, присуствовали су председник странке, Жика Гојковић, потпредседник, Драган Нинковић, интренационални секратар и члан предсеништва, Драган Миливојевић, портпарол Милош Парандиловић, претходни повереник за Београд, Владимир Ђорђевић и нови повереник за Београд Божидар Павловић, заменица повереника за Београд, Ана Петровић Вукићевић, координатори за Београд, повереници, промо тим, чланови Српске Краљевске Омладине Београд, секретар и више од 50 чланова.
На почетку састанка се обратио нови повереник за Београд, Божидар Павловић, захвалио на указаном поверењу и поздравио председника странке, председништво и све присутне, као и претходника, Владимира Ђорђевића, где је обећао да ће наставити путем који је већ постављен и да ће својим личним залагањем и радом давати пример свим члановима и на тај начин изградити ауторитет.
Након тога се обратио председник странке, Жика Гојковић, захвалио се Владимиру Ђорђевићу за досадашњи рад, а новом поверенику, Божидару Павловићу честитао и рекао да очекује озбиљност и рад, уз апсолутну подршку и поверење.
Председник странке, Жика Гојковић је нагласио: „Да без јаког Београда, нема ни јаког ПОКС-а!“
Након синоћњег састанка и огромоног одзива чланова, сасвим смо сигурни да се ПОКС умножава у Београду и да ће ускоро доћи на место које заслужује.