На првој Изборној скупштини Општинског одбора ПОКС Брус, данас је једногласно за председника изабран пољопривредник из Доњег Липовца, Дејан Ракић.

– Покрет обнове Краљевине Србије у Брусу добија све више подршке грађана. На првом месту, разлог томе је борба странке за породичне вредности, српску традицију и националну културу, инсистирање на децентрализацији власти и стварању услова да се свако насељено место једнако разија. Најважније је да сваки грађанин Србије има основне услове за живот и рад, да би сва наша деца имала боље услове одрастања, школовања и равноправне услове запошљавања и живљења. – изјавио је новоизабрани председник Општинског одбора ПОКС Брус, Дејан Ракић.

Скупштини су присуствовали заменик председника ПОКС, Мирко Чикириз, обласни координатор за Поморавски и Расински округ ПОКС, Малиша Рајић, окружни координатор за Расински округ ПОКС, Зоран Радојевић, и члан председништва Марко Петрашиновић. Гости данашње скупштине у Брусу били су и чланови Градског одора ПОКС Крушевац и Славољуб Живадиновичћ председник Општинског одбора ПОКС Александровац.

Након скупштине, делегација ПОКС је обишла и одбор у Трстенику, где су договорили акције промоције странке у наредном периоду у овом граду.