У Чајетини је данас одржан састанак Златиборског окружног одбора ПОКС којим је председавао Координатор ПОКС за овај део Србије Бранко Вукајловић, коме су између осталих присуствовали и повереници из Ариља, Чајетине, Нове Вароши, Пожеге, Ужица, Прибоја и Сјенице.

Осим представника странке из овог дела Србије, састанак су увеличали и Заменик председника ПОКС Мирко Чикириз, Председник и заменик председника ИО ПОКС, мр Ненад Томашевић и Љубомир Станишић који обишли су у оквиру Акционог плана за јачање ПОКС, данас обишли Златиборски округ.

Председник ИО ПОКС искористио је ову посету да истакне аткитвности које је неопходно спровести у оквиру припрема за предстојеће изборе, док је заменик председника ИО присутним повереницима одржао едукацију у вези са Упутством о припремним радњама за изборе које је донео Извршни одбор странке.

Едукација је била садржајна, а повереници су имали прилику да се упознају са детаљним подацима везаним за изборе за сваку општину појединачно као и начину прикупљања потписа и потребне докумнтације за пријаву изборних листа.

 

Погледајте и остале фотографије са састанка ПОКС за Златиборски округ: