На изборној скупштини ПОКС у Чајетини  за председника тог Општинског одбора изабран је Александар Павловић.

– Част ми је и задовољство што сам постао део породице која се зове Покрет обнове Краљевине Србије. Када се осврнем око себе и видим да наша идеја сваког дана постаје све јача, сигуран сам да Србија има будућност, изјавио је Павловић након што је изабран за председника ОО ПОКС Чајетина.

Изборној скупштини присуствовали су заменик председника ПОКС Мирко Чикириз, као и председник и заменик председника ИО ПОКС мр Ненад Томашевић и Љубомир Станишић.

Након изборне скупштине ОО ПОКС Чајетина, одржана је и изборна скупштине Српске Краљевске омладине Чајетине на којој је за прву председницу изабрана Оливера Бјеличић, студент педагошког факултета у Ужицу.

– Све веће интересовање младих за подршку и учлањење у нашу странку мотивисали су нас да што пре оснујемо одбор у нашој општини, и да заједно интензивније промовишемо програмске циљеве и важност да се вратимо и више поштујемо српску традицију, веру и друе врености које су биле чврст темељ Краљевине Србије, када је наша отаџбина најјача у погледу еконимије, финасија и свим другим областима. – поручила је Оливера Бјеличић.

Остале фотографије са одржане оснивачке скупштине ОО ПОКС Чајетина и СКО Чајетина можете погледати овде: