Коалиција НАДА коју чине ПОКС, ДСС и 23 удружења грађана, предала је своју листу кандидата за одборнике Скупштине општине Неготина, под називом „НАДА за Неготин (ПОКС, ДСС) – др Милош Јовановић – Жика Гојковић“.

На листи коалиције НАДА за Неготин равномерно су распоређени кандидати са руралног и градског подручја, различитих старосних структура са јасним планом и програмом решавања комуналних проблема. Наши одборници ће својим примером показати да је могуће изборити се са партократијом и страначким запошљавањем и како се бори против корупције. То су људи са чистим биографијама који су спремни да се боре за свој град.

Један од приоритета коалиције НАДА је децентрализација, а то се односи и на Неготин, општину која деценијама уназад губи становништво. Ако желимо да зауставимо такав тренд, не само у Неготину него и широм Србије, морамо спустити власт на ниво локалних самоуправа и омогућити им да више новца од пореза задрже у својим буџетима и располажу са њим.

Листа коалиције НАДА је четврта листа за коју су прикупљени потписи и која је званично предата за локалне изборе у Неготину.