Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) сматра да је одлука Немање Видића о повлачењу кандидатуре за председника Фудбалског савеза Србије пораз српског спорта и тужна слика партијског управљања сваким сегментом живота у нашој земљи.

„Повлачење кандидатуре прослављеног Немање Видића под притиском државе и мутних структура које управљају српским клубовима и навијачима је тужна слика српског друштва. Мртво море и жабокречина интереса менаџера и функционера успела је да заплаши и отера часног човека који је желео да примени системе врхунског спорта у којима је направио светски познато име. То је неприхватљиво и кад оде систем који омогућава пораз квалитета, људима као што је Видић мора бити место на челу области којима се баве“ – изјавио је председник ПОКС и народни посланик, Војислав Михаиловић.

„Жалосно је што се спрега политичара, менаџера и криминогених структура са трибина стадиона удружила и успела да отера Немању Видића који је желео добро српском фудбалу. Не желимо више систем који најбоље тера као непотребне да би сви били што лошији. Наша борба је за промену система и стварање услова да најбољи буду на челу, тамо где им је и место“ – додао је Михаиловић.