Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) сматра да је јавно признање председника Републике након седам година порицања, да је налогодавац нелегалног рушења објеката у Савамали доказ да Александар Вучић себе сматра јачим од закона.

„Признање првог човека државе да је налогодавац нелегалног рушења које су спровеле криминогене групе Вељка Беливука и Звонка Веселиновића је потврда да председник државе себе сматра јачим од закона. Његово признање објашњава и зашто полиција није реаговала на позиве грађана и заштитила их од особа у фантомкама које су у глуво доба ноћи рушили без одобрења суда и инспекције. Овакво признање је незамисливо у било којој правној држави“- изјавио је председник ПОКС и потпредседник Скупштине Србије, Војислав Михаиловић.

„Обзиром да је Вељко Беливук признао на суђењу да је он рушио један део Савамале, а други део Звонко Веселиновић, а да је председник јуче изјавио да је он налогодавац рушења, самим тим је признао његову и повезаност његове партије са Кавачким криминалним кланом. Овакво нешто није постојало чак ни у латиноамеричким диктатурама прошлог века“- додао је Михаиловић.