Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) обећава грађанима Србије да ће посланици ПОКС и Коалиције НАДА бити глас против диктатуре, партијске државе и против капитулације и историјског понижења Србије.

„Заклетву су наши посланици положили у холу скупштине јер нам није било место у сали са онима који су нелегално, крађом и преваром стекли мандат. Осим тога, владајућа већина је брже него што је ико очекивао кренула у убрзано де факто признавање лажне државе Републике Косово, отварање врата рудницима литијума Рио Тинта и трговину Републиком Српском. Узеће нових девет милијарди евра кредита само ове године, а пред вратима је примена неуставног тзв. „родно равноправног“ језика у школама и свим медијима. Ништа од овог српски народ не жели и наши посланици ће бити његов глас и најжешћи критичари потеза од народа отуђеног режима“ – изјавио је председник ПОКС Војислав Михаиловић.

„Силна ће борба да буде, али се ми те борбе не плашимо, јер нема, часнијег задатка од борбе за слободу против оних који би да поробе Србију изнутра и споља“ – истиче Михаиловић.