ПОКРЕТ ОБНОВЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ

Помози обнову Краљевине Србије

Подржи нас ако желиш да Србија буде угледна, стабилна краљевина, какве су све европске монархије, да буде поносна и достојанствена, да ниже победу за победом као некада, да се развија и да буде успешна, да влада српско јединство око кључних националних питања.

Твоја помоћ нам је неопходна да би успели.

 Управо зато смо се организовали ми монархисти пре две године и регистровали Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), једину релевантну и аутентичну монархистичку политичку странку у Србији, са јединим, јасним и темељним циљем, а то је обнова Краљевине Србије. Ми се боримо за промену постојећег ненародног републиканског уређења, који у овом тренутку негују и баштине и садашња власт и опозиција.

Посебно истичемо да смо једини покрет после Другог светског рата који је одмах по оснивању био у Патријаршији и замолио Српског Патријарха за благослов, који смо званично и добили. Такође,  били смо на пријему у Белом Двору и од Краљевске Породице добили све похвале, који су нам подстрек за даљи рад на овом за Србију историјском послу. Подршку смо добили и од највећег српског песника и академика Матије Бећковића, песника Благоја Баковића, а монархију подржава и наш прослављени фудбалер Дуле Савић, књижевник Душан Ковачевић и многи други.

За две године постојања наш покрет је доживео велики успон. Имамо преко 15.000 чланова и осим тога још 60.000 сигурних гласова. Са својим одборима и повереништвима постојимо у 145 градова и општина у Србији (од 174 укупно). Сваки дан су наши чланови присутни на улицама градова и општина Србије и на штандовима, уз помоћ летака и брошура, објашњавају грађанима предности монархије у односу на републику. Одзив грађана је изненађујуће добар, упркос бесомучној комунистичкој пропаганди против краља и отаџбине, која је присутна преко седамдесет година.

Рад нам отежава велика медијска блокада главних, националних медија, који су добили директиву од центара моћи, како из власти, тако и споља, да од народа сакривају наше ставове и циљеве. Присутни смо само на појединим локалним медијима и путем интернета, нашег сајта и фејсбук стране, која је врло посећена (facebook.com/PokretObnoveKraljevineSrbije).

 

Неке наше видео објаве су имале и преко два милиона прегледа:

Откад смо се основали 17. јула 2017.године, није било републичких избора. Наша одлука је већ сада донета и јасна, да на пролеће ове године (26. априла)  на републичке изборе идемо самостално или у коалицији искључиво са странкама и удружењима грађана које се залажу за обнову краљевине. Нас не подржавају ни тајкуни, ни стране ни домаће службе безбедности, нити њихову помоћ желимо. Зато без вас не можемо успети.

Потребна нам је Ваша помоћ у нашој заједничкој борби. Нестало нам је „муниције“, односно летака, флајера, промотивних пасоша Краљевине Србије које делимо грађанима. Нестало нам је круна од балона које делимо деци, а коју они радо и са поносом носе.

Краљевина је последња одбрана од нестајања Србије. Зато одбранимо краљевину, одбранимо Србију!

С ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!

До коначне победе!


Донирањем преко нашег сајта односно странице poks.rs/donacije прихватате и услове из нашег уговора о донацијама.

Трошкови кампање
 
Билборди (100 ком.)  –  30 000 Евра
Пасоши Краљевине Србије (200 000 ком.) – 40 000 Евра
Балони за децу (100 000 ком.) – 70 000 Евра
Трошкови горива – 20 000 Евра
Закуп термина за рекламе – 200 000 Евра
Закупнина пословног простора за 40 одбора – 10 000 Евра
Флајери и брошуре (1 милион) – 25 000 Евра
Набавка промотивних штандова (100 ком) – 10 000 Евра
Трошкови предизборних плаката (200 000 ком) – 10 000 Евра
Писма, поштарине и коверте (200 000) – 30 000 Евра
Трошкови овере потписа – 30 000 Евра
 
Укупни трошкови – 475 000 Евра

Списак донатора

Зоран Симић, Салцбург, Аустрија – 2000 Евра

Ненад Стојановић, Штокхолм, Шведска – 1000 Евра

Драган Петровић, Минхен, Немачка – 500 Евра

Момчило Говедарица, Перт, Аустралија – 100 Евра

Бранко Рашић, Сиднеј, Аустралија – 100 Евра

Богдан Јовић, Чикаго, САД – 100 Евра

Милан Крстић, Беч, Аустрија – 100 Евра

Жарко Јовановић, Београд, Србија – 100 Евра

Стефан Илић, Минхен, Немачка – 100 Евра

Никола Ђорђевић, Нови Сад – 50 Евра

Ђорђе Павловић, Париз, Француска – 50 Евра

Алекса Поповић, Москва, Русија – 50 Евра

Јелена Јефтић, Утрехт, Холандија – 20 евра

Милан Стојановић, Крагујевац, Србија – 20 Евра

Петар Јанковић, Суботица, Србија – 20 Евра

Душан Тодоровић, Берн, Швајцарска – 10 Евра

Миодраг Ристић, Салцбург, Аустрија – 10 Евра

Ђорђе Радиновић Капраловић, Београд, Србија – 5 Евра

Велибор Цветковић, Шабац, Србија – 5 Евра

Марко Ковачевић, Београд, Србија – 1 Евро

Дејан Ивановић, Беч, Аустрија – 1 Евро

Горан Крстић, Нови Сад, Србија – 1 Евро

Ђуро Васић, Бања Лука, Република Српска – 1 Евро

Јован Зарић, Бела Црква, Србија – 1 Евро

Покрет обнове Краљевине Србије је регистрована политичка странка у Републици Србији. Званичан сајт наше странке је poks.rs. Ово је уговор о донацијама који се односи  на сваку појединачну донацију која се обави преко нашег сајта и конкретно странице poks.rs/donacije
Када кликнете на дугме "Донирај" слажете се да прихватате услове из овог уговора.

 

Уговор о донацијама

1. Употреба Ваших донација

Ваше донације користићемо по сопственом нахођењу али у складу са потребама предизборне кампање које смо навели на страници poks.rs/donacije

2. Сервис за донације

Када на нашем сајту кликнете на дугме "Донирај" бићете преусмерени на paypal.com сајт где ће се реализовати Ваша донација. Све уплате се обављају преко paypal сервиса.

3. Ваши подаци

Од ваших личних податакa, након обављене уплате paypal нам враћа Вашу емаил адресу која је ускладиштена на нашем сајту и коју ћемо користити само ради евиденције о обављеним донацијама и у неке друге сврхе је нећемо користити.
Такође, након обављене уплате paypal ће вас вратити на наш сајт где ће вам бити понуђено да оставите Ваше податке (име, презиме, град, држава и износ донације) уколико желите да се Ваши подаци нађу на нашем списку донатора. Ако се одлучите да нам оставите Ваше податке исти ће се користити само у ту сврху и у друге сврхе се неће користити.

4. Општи услови уговора

Задржавамо право да услове овог уговора променимо у сваком тренутку.