Извршни одбор Покрета обнове Краљевине Србије

 

 

 

Председник
мр Ненад Томашевић

Рођен 1971. године у Осијеку. Магистар економских наука, тренутно у фази израде докторске дисертације. Током каријере, између осталог, обављао послове члана општинског већа и менаџера Општине Бечеј, заменика председника Скупштине општине Бечеј, тренутно председник СО Бечеј. Говори енглески, руски и немачки језик. Ожењен је Сузаном и има троје деце: Милоша, Немању и Вукашина.

 

Заменик председника ИО ПОКС
Љубомир Станишић

Рођен је 1971. године. По струци је дипломирани економиста. На Факултету техничких наука у Новом Саду, завршио је мастер студије. Радио у предузећима „Стилос ДОО“, Нови Сад, ЈКП „Новосадска топлана“ и ЈКП „Стан“. Тренутно је запослен у ЈКП „Водовод и канализација“. Један је од оснивача Покрета обнове Краљевине Србије. Говори eнглески језик. Ожењен је, отац две ћерке.

Генерални секретар ПОКС
доц. др Горан Иванчевић

Рођен је 1970. године. Доктор је политичких наука, објавио је више научних радова из политичких области. Тренутно је запослен као заменик покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу. Од 2017. године такође је и доцент на Факултету за европске правно-политичке студије, Нови Сад. Говори руски језик. Ожењен је, отац троје деце.

Секретар
Марија Војиновић

Рођена 1980. године у Ужицу. Основне студије завршила у Београду, менаџер у услужном бизнису,  у току мастер студије.  Апсолвент Учитељског факултета у Ужицу.  Запослена у ЈКП „Чистоћа“  на месту менаџер за управљање квалитетом. Удата, мајка једног детета.

Директор странке
Славица Шкрбић

Рођена је 1980. године у Ваљеву. Дипломирала је на Правном факултету у Новом Саду. Запослена на месту директора Геронтолошког центра Нови Сад. Говори енглески језик. Мајка двоје деце.

Координатор за Ужице, Ариље, Пожегу, Косјерић, Бајину Башту и Чајетину
Бранко Вукајловић

Рођен 1965. године у Ариљу. До 2012. године био приватни предузетник. Учесник на свим вишепартијским изборима, од 1992. године. Одборник Скупштине општине Ариље у пет мандата (од 2000. до данас). Заменик председник Скупштине општине Ариље у два мандата (од 2004. до 2012. године). Тренутно обавља функцију заменика председника Општине Ариље у другом мандату. Ожењен, отац двоје деце.

Координатор за Моравички округ, Сјеницу и Нову Варош
Рацо Секулић

Рођен је 1966. године у Ивањици. Завршио је средњу машинску школу у Ужицу. Предузетник и власник СЗТР „Energy System“. У политичком раду присутан је од 1992. године у општини Ивањица. Од 2004. године је одборник у СО Ивањица. Од 2012 до 2014. године обављао је функцију заменика председника општине Ивањица. У браку је 27 година са супругом Вером и отац је троје успешне деце Марине, Николе и Анице.

Координатор за Војводину
Владислав Живановић

Рођен 1974. године у Сомбору, где је завршио основну и средњу школу. Завршио Високу економску школу струковних студија и стекао звање струковног економисте. Радио је у Јавном предузећу ”ПТТ Саобраћаја Србија” у Сомбору. Од 2012. до 2014. године одборник у Скупштини града Сомбора, од 2014. до 2016. Године заменик градоначелника града Сомбора, после чега је постављен на функцију члана Градског већа у Сомбору. Један је од оснивача Покрета обнове краљевине Србије. Отац двоје деце.

Координатор за Сремски округ
др Саша Стевановић

Рођен 1971. године. Доктор економских наука. Помоћник покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Између осталог, радио као директор ПД „Одржавање и услуге“ Нови Сад, ЈКП „Тржница“ Нови Сад, Факултету за менаџмент у Новом Саду, у ДП „Нови Сад – Гас“. Говори енглески и руски језик. Ожењен, отац два детета.

Координатор за Банат
Александар Перин

Рођен 1976. године у Зрењанину. Завршио Економски факултет, тренутно на мастер студијама. Радио у компанијама „Philip Morris International“, „Agroglobe“, „Nelt“. Тренутно запослен у „Mak Trade“ у Београду. Један од оснивача ПОКС-а и председник ИО ГО Зрењанин. Говори енглески језик. Ожењен, отац два сина.

Координатор за Бачку
Ненад Трбовић

Рођен 1967. године у Црвенки. Посланик у Скупштини АП Војводине и члан Одбора за сарадњу са одборима Народне Скупштине Републике Србије. Одборник у Скупштини општине Кула. Запослен у Грчкој индустрији шећера у Србији. Ожењен, отац два сина.

Координатор за Београд
Божидар Павловић

Рођен 1980. године у Београду, где живи и ради. Завршио Православни Богословски факултет Универзитета у Београду. Осим тога, на Факултету политичких наука завршио је Специјалистичке академске међународне студије, а похађао је и Дипломатску академију Министарства спољнох послова Републике Србије. Говори енглески, а познаје и руски и грчки језик.

Координатор за Нови Сад
Слободан Тасић

Рођен у Новом Саду 1970. године. Завршио је Факултет за услужни бизнис, где је стекао звање дипломираног економисте. Мастер студије завршио је на Факултету пословне економије и стекао звање мастер економисте. Одборник  у Скупштини града Новог Сада од 2016. године и један од оснивача Покрета обнове Краљевине Србије. Говори немачки језик.

Координатор Мачвански округ, председник Савета за спорт
Сретен Јевтић

Рођен 1967. године у Бадовинцима, општина Богатић. Гранд Мастер у каратеу, отац петоро деце. За 37 година освојио је 23 титуле шампиона државе, двоструки је европски првак и освајач Светског купа у каратеу. Међу стотинама признања су „Амбасадор борилачких спортова у свету – 2017“, „Почасни доктор филозофије борилачких спортова – 2017“. Највише признање, – 9. Дан, доделила му је најреферентнија карате асоцијација у Токију.

Координатор за Крагујевац
Милан Тановић

Рођен 1986. године. Завршио Правни факултет у Крагујевцу. Тренутно запослен као адвокат у Адвокатској канцеларији „Бранко Ракита“. Говори енглески и немачки језик. Учесник и организатор бројних хуманитарних акција. Донор органа.

Координатор за Прибој и Пријепоље
Милош Парандиловић

Рођен у Прибоју 1989. године. Основну и средњу школу завршио је у родном Прибоју, а диплому, Специјалиста струковни инжењер грађевинарства, стекао је на Високој пословно-техничкој школи у Ужицу. Обављао функцију одборника у скупштини општине Прибој у периоду 2013-2014 године. Повереник ПОКС-а за општину Врачар. Живи и ради у Београду. Говори енглески језик.

Координатор за Шумадијски и Поморавски округ
Малиша Рајић

Рођен 1964. године у Страгарима. По занимању је трговачки менаџер. Политиком се бави 28 година, један је од оснивача Покрета обнове Краљевине Србије. Председник Општинског одбора ПОКС у Страгарима, члан ГО ПОКС Крагујевац, члан Главног одбора странке. Одборник у Скупштини Града Крагујевца и члан Савета Месне заједнице Страгари. У протекле две деценије бележи успешне резултате на локалним изборима.

Председник Савета за пољопривреду
Дејан Станојевић

Рођен 1974. године у Врбасу. Основну школу завршио у Србобрану, Гимназију „Ј.Ј.Змај“ и Пољопривредни факултет у Новом Саду. Радио у „MK group“ као главни агроном, технички директор „Agrocoop“ Нови Сад, менаџер за кључне купце „МК комерц“ и сувласник Анова кооперације. Ожењен, отац два сина.

Координатор Колубарски округ
Милош Полић

Рођен у Ваљеву, 1982. године, где је завршио основну и Средњу економску школу. Основне студије завршио у Новом Саду. По струци економиста, смер Менаџмент у туризму и угоститељству. Говори енглески језик.

Координатор за Југоисточну Србију
Владислав Смиљанић

Рођен у Књажевцу, 1949. године. По занимању доктор стоматологије, специјалиста стоматолошке протетике. Ожењен, отац двоје одрасле деце.

Председник Савета за правна питања
Данило Дурутовић

Рођен 1980. године у Београду. Завршио Правни факултет у Новом Саду, по занимању дипломирани правник са положеним правосудним испитом. Тренутно обавља функцију заменика секретара Скупштине Града Новог Сада. Председник Статутарне комисије ПОКС. Говори енглески језик. Ожењен, отац једног детета.

Шеф Тима за протокол
Саша Новаковић

Рођен је 1969. године у Врбасу. Дипломирани менаџер, тренутно на мастер студијама. Већи део радне каријере провео је у компанији „Дневник-холдинг“ Нови Сад, на позицијама од руководиоца Службе набавке до помоћника директора за комерцијалне послове. Одборник у Скупштини Града Новог Сада у три мандата од 2011. године до данас. Ожењен, отац троје деце.

Шеф Тима за логистику и информатичку подршку
мр Огњен Тубић

Рођен је 1985. године у Новом Саду. Основне студије завршио је на Економском факултету у Суботици на смеру Пословни информациони системи. Магистрирао на Факултету за информатику, Интернационалног универзитета у Брчком. Запослен у Стамбеној агенцији Града Новог Сада. Оснивач, графички дизајнер и фотограф у ”Digital Photography & Design Art Media Group”. Говори енглески језик.

Шеф позивног центра
Марина Секулић

Рођена је 1992. године у Ивањици. Основну школу завршила у Ивањици, средњу економску школу – смер финансијски техничар – завршила у Ариљу. Студент је на Факултету за правне и пословне студије „др Лазар Вркатић“ – смер безбедност и криминалистика, у Новом Саду. Едукатор је за превенцију болести зависности. Говори енглески и шпански језик.

Шеф Службе за информисање
Бранка Бежанов

Рођена у Новом Саду 1975. године. Диплому, мастер економиста, стекла је на Универзитету „Едуконс“ у Новом Саду. Успешно је окончала едукације пословног и дипломатског протокола, као и напредни и интернационални пословни и дипломатски протокол. Шефица одборничке групе Покрета обнове Краљевине Србије и заменица председника Скупштине Града Новог Сада. Говори енглески језик.

Шеф Тима за едукацију и усавршавање
Марија Гужвица

Рођена је 1980. године у Новом Саду, где је завршила основну и средњу школу. По занимању је дипломирани економиста, тренутно завршава мастер студије на Факултету пословне економије. Завршила је едукације у области пословног и дипломатског протокола. Говори енглески језик.

Шеф Тима за чланство и сигурне гласове
Андреа Милићевић

Рођена је 1987. године. Завршила је Факултет техничких наука у Новом Саду. По струци је дипломирани инжењер менаџмента-мастер, усмерење – људски ресурси. Запослена је у ЈКП „Чистоћа“ Нови Сад. Говори енглески језик.

Повереник за Београд
Владимир Ђорђевић

Рођен у Београду 1973. године. Филмски продуцент, носилац највишег признања Америчке Куће Славних и амбасадор борилачких вештина. Власник продукцијске куће и центра за борење у Америци. Радио на више од 20 филмских, серијских и документарних остварења. Дугогодишњи председник Српске Народне Одбране у Чикагу, потпредседник црквене парохије у Мајамију и председник Српске Националне Лиге Америке. Са Јеленом има сина Лазара и ћерку Ану.

Коодринатор за онлајн учлањења и комуникацију
Борислав Кулић

Рођен у Сремској Митровици 1991. године. Студент је основних академских студија Грађевинског факултета Универзитета у Београду. Члан Савета за урбанизам и комуналне делатности Скупштине Града Сремска Митровица од 2016. године. У јуну 2017. године учествовао је у оснивању Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС) и писању Програма странке. Алумниста је Фондације Конрад Аденауер.