Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“

После скоро осам пуних деценија откако је насилно и противуставно укинута монархија и Србија и по први пут у својој историји престала да буде краљевина, родила се наша коалиција, да ову неправу исправи.

И као што је дала неке од најславнијих периода у историји коју познајемо, Краљевина Србија, која живи у српском народу и данас, доноси политичку платформу која ће окупити све искрене монархисте и часне људе – Коалицију „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“.

Ову растућу силу, која је посвећена поновном успостављању суверене, уставне, парламентарне краљевине, чине Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски монархистички покрет. Све ове странке, које истински баштине идеје наших славних владара – светаца и концепте краљевине, наступиће уједињене на предстојећим изборима који очекују Србију.

У нашој земљи се, према последњим истраживањима јавности, трећина људи изјашњава као монархисти, а тај број је у све већем порасту. Данас, када нам је више него икада потребно национално јединство и саборност, када су пред Србијом велике и тешке одлуке и изазови и када је неопходна мудра и трезвена политика, одсутни је тренутак да се сви монархисти окупе на једном месту, под једном заставом.

А за све нас, једина исправна застава је застава Краљевине Србије, једина застава на целом свету коју за време Првог светског рата непријатељ није успео да зароби. За њу је погинуло више од милион Срба, а хиљаде су радије дале главу него да падне непријатељу у руке. У данашње време у Републици Србији старлете газе наше заставе у ријалити емисијама, а појединци је јавно цепају. То је најјаснија и врло сликовита разлика између краљевине и републике и због тога се промена облика владавине и друштвеног система у Србији не сме доводити у питање.

Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ је кровна организација која окупља истинске представнике монархије у Србији и коалиција која ће једном за свагда прекинути пропадање Србије у републиканском систему и вратити нашу отаџбину тамо где јој је одувек место – у породицу европских краљевина, најуспешнијих и најразвијенијих земаља света.

Духовни вођа наше коалиције је књижевник и академик Матија Бећковић, један од највећих и најумнијих живих Срба, а подршку нашој листи дао је и велики број других интелектуалаца и утицајних личности.

ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ – ЧАСНО!