Главни одбор ПОКС изгласао своје црвене линије (ВИДЕО)

Покрет обнове Краљевине Србије повукао је границу и одредио своје „црвене линије“ преко којих нећемо прелазити ни по коју цену. Које су то црвене линије, погледајте у кратком видео прилогу са седнице Главног одбора ПОКС.

Опширније →

Велики скуп ПОКС на Равној Гори (ВИДЕО)

Чланови и симпатизери Покрета обнове Краљевине Србије окупили су се данас у великом броју на Равној Гори, код споменика генералу Дражи Михаиловићу, традиционално, на годишњицу покретања борбе против окупатора у Другом светском рату. Погледајте како је овај скуп протекао, као и изјаве челника нашег покрета:

Опширније →

Гојковић: Желимо систем вредности ЕУ

„Обновићемо Краљевину Србију и у њој успоставити правну државу“ – изјавио је, гостујући у емисији „Политбиро“ на Радио-телевизији Војводине, председник Покрета обнове Краљевине Србије и народни посланик Жика Гојковић. Погледајте Гојковићеву изјаву:

Опширније →

Милош Парандиловић – Зрењанин или Петровград?

Портпарол Покрета обнове Краљевине Србије Милош Парандиловић приликом гостовања на новосадској Телевизији „Мост“, у емисији „Пресек“, говорио је на тему промене имена града Зрењанина у Петровград. Ова иницијатива коју је Покрет обнове Краљевине Србије одавно покренуо, данас наилази на све већи број присталица. Погледајте изјаву Милоша Парандиловића:

Опширније →

Истина о пореклу песме „Ђурђевдан“

Портал „Православље Живот Вечни“ креирао је видео снимак у ком је, како наводе, објашњено како је настала чувена песма „Ђурђевдан“. Снимак је урађен према сећањима преживелог логораша, проф. др Жарка Видовића. Коришћени су делови његовог интервјуа листу „Курир“, као и делови текста Вукашина Беатовића „Пјесма Ђурђевдан настала је у возу за Јасеновац“ објављеног у „Фронталу“. …

Опширније →