Председник и заменик председника Извршног одбора Покрета обнове Краљвине Србије мр Ненад Томашевић и Љубомир Станишић обишли су данас Поморавски округ.

У оквиру ове посете, у Свилајнцу је пред више десетина чланова, одржана страначка трибина. Присутнима се обратио заменик председника ПОКС Мирко Чикириз, који је представио програмску платформу и начин ширења идеје обнове краљевине Србије. Осим Чикириза, трибини су присутвовали и координатор ИО за Поморавски округ Горан Јеличић и повереник за Свилајнац Никола Радивојевић.

Да се ПОКС свакодневно шири, показала је и изборна скупштина одржана у Ћуприји, на којој је за председника тог општинског одбора изабран Горан Михајловић, доктор ветеринарских наука.

-Поносан сам што сам изабран за председника општинског одбора и даћу последњи атом снаге да идеја, која је изнад свих нас, а то је обнова краљевине Србије, што пре постане стварност. У месту смо имена Ћуприја, и искрено верујем да ће ПОКС бити мост који ће спојити све Србе који воле своју отаџбину, изјавио је Михајловић након избора за председника ОО ПОКС Ћуприја.

Изборној скупштини присуствовали су и заменик председника ПОКС Мирко Чикириз, председник и потпредседник ИО мр Ненад Томашевић и Љубомир Станишић. Након скупштине, присутни су имали прилику да присуствују и краћој едукацији о о изборним радњама и предизборној кампањи.

 

Погледајте и остале фотографије из Свилајнца и Ћуприје: