Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, коју чини Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста предала је изборне листе за локалне изборе у Сремској Митровици и Књажевцу.

Сремска Митровица и Књажевац предали листе коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ

– Идеја обнове краљевине Србије све се више шири и као пламен загрева срца истинских родољуба. Излазимо на изборе у готово свим градовима и општинама у Србији, што само доказује да нас је народ препознао као предводнике у борби за промену друштвеног уређења. Велики смо оптимисти када је изборни резултат у питању, како на републичком, тако и на локалном нивоу- изјавио је носилац листе ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ и председник ПОКС, Жика Гојковић.

Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ подсећа да су, осим републичке и покрајинске, предате изборне листе и у Бечеју, Крагујевцу, Пироту, Темерину, Књажевцу, Јагодини, Сремској Митровици, Трстенику и Ариљу, док се ускоро очекује и предаја листа у Сомбору, Апатину, Панчеву, Краљеву, Врању, Пожаревцу, Зрењанину, Ћуприји, као и у још 40 градова и општина широм Србије.