Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) оцењује да је приоритет власти и опозиције тренутно консултација око нормализације изборних услова, а не формирање скупштинских одбора и сличне теме.

„Именовање представника опозиције у Радно тело Владе Србије за испуњавање препорука ОДИХР, чишћење бирачког списка и отварање медија за све релевантне странке су лако испуњиви захтеви без којих ми немамо о чему да разговарамо ни са Аном Брнабић, нити било ким из власти јер је политичка криза настала због изборне крађе“ – изјавио је председник ПОКС и народни посланик, Војислав Михаиловић.

„Места за представе су позоришта, а не Влада и Скупштине Србије. ПОКС неће бити статиста у представи за коју је Хил написао сценарио, а Вучић је режира. На власти је да делима покаже добру вољу да се криза у друштву реши, а празних речи и прича је свима доста. Од састанка у понедељак ће зависити да ли постоји воља власти да се нормализују изборни услови или не, али заказивање састанка само 48 сати пре расписивања избора довољно говори“ – додао је Михаиловић.