Сви чланови и функционери Градског одбора Српског покрета обнове у Бечеју подржали су иницијативу Покрајинског одбора СПО за Војводину за реформе у странци.Председник Скупштине општине Бечеј Ненад Томашевић истиче да је дошло крајње време да се СПО врати својим изворним постулатима, јер овако више не може.

– Поштујемо председника странке господина Вука Драшковића, али правац у ком иде Српски покрет обнове више није правац у ком више од две и по деценије желимо да иде Србија. Свих пет одборника СПО у Скупштини општине Бечеј и више од 300 наших чланова, једногласно подржавају захтев да млађи људи, са новом енергијом, уцртају нови политички пут који ће поштовати тежњу за обновом Краљевине Србије, очување односа са Српском православном црквом, поштовање свих наших грађана и европски пут наше земље – наглашава Томашевић.

Према његовим речима, Бечеј је пример успешног одбора, а сви такви одбори СПО у Војводини и Србији, који су константним радом направили одличне резултате, дали су идентичну подршку реформама.