Јуче је делегација Покрета обнове Краљевине Србије (Жика Гојковић, Мирко Чикириз, Душан Радосављевић, Драган Нинковић и Милош Парандиловић) посетила у Шапцу најстарију српску приватну компанију „Галеб груп“.

Делегацију је лично примио њен власник и оснивач господин Раде Веселиновић. Том приликом наша делегација се упознала са историјатом компаније и производним процесом, а љубазни домаћин нас је провео кроз производне хале где смо се уверили зашто је ова компанија најреспектабилнији чинилац у југоисточној Европи у области метало-прерађивачке индустрије.

Само податак да „Галеб груп“ извози своје производе у 27 земаља света говори довољно о угледу те компаније. Посебно смо импресионирани приступом радника са којима смо разговарали и који су нам рекли да сви они (а има их 450) компанију доживљавају као своју. Ова породична компанија треба да буде узор свима, а њена филозофија и концепција рада треба да буде образац привредног опоравка Србије. ПОКС ће се здушно залагати да овај модел пословања буде максимално афирмисан јер од њега могу сви да науче, па и многе стране компаније које послују у нашој земљи.

На крају, желимо да искажемо лично задовољство срдачношћу домаћина и његовом жељом да успемо у свом науму да цела Србија буде економски успешна, а најбржи пут за то је да што пре постане крунисана. Компанији „Галеб груп“ желимо пуно среће и да настави овако да ради.

С’ вером у Бога, за Краља и Отаџбину!