Непознати починиоци ноћас су откинули таблу са називом Покрета обнове Краљевине Србије са наших просторија у Новом Саду.

О овом вандалском чину обавестили смо надлежне органе и надамо се да ће хулигани који су покидали и однели таблу бити што пре пронађени.

Покрет обнове Краљевине Србије осуђује сваку врсту насиља и екстремизма. Постављамо питање какви све људи живе међу нама, када неком смета Покрет који се залаже за обнову Краљевине Србије, уз очување традиције, културе, породице и истинских вредности које ово друштво треба да поврати.

– Ако је реч о нечијем незадовољству чињеницом да Покрет обнове Краљевине Србије расте и јача из дана у дан, то никако не сме да се демонстрира на овај начин. Најоштрије осуђујемо напад на наше просторије и апелујемо на неистомишљенике и оне који оспоравају вредности које ПОКС пропагира, да се уздрже од насилничких испада и да поштују различитости, како се овакви инциденти више не би понављали, у циљу изградње бољег друштва којем сви тежимо – истакао је народни посланик у Скупштини Србије и председник ПОКС-а Жика Гојковић.