Дружење чланова Покрета обнове Краљевине Србије и Покрета обнове Крајишких Срба организовано је синоћ у Бачкој Паланци.

Симболично, по слогану „Сви Срби под једном круном“, синоћ је круна окупила пријатеље на промоцији новог албума „Крајишких соколова“.

Жика Гојковић, председник Покрета обнове Краљевине Србије и мр Владимир Јелић, потпредседник ПОКС били су гости промоције.

– Каo што сам слоган каже – „Круна спаја“, тако је и настојање Покрета обнове Краљевине Србије и Покрета обнове Крајишких Срба јачање традиције, породичних и духовних вредности у циљу заједничке борбе за стабилнију будућност српског народа и свих људи добре воље, под српском круном која спаја, под круном Краљевине Србије – рекао је Гојковић.

Промовишући своје песме, Крајишки соколови промовишу и родољубље, јунаштво и заједништво. Они у својим текстовима позивају све Србе да се присете својих огњишта, предака и порекла, и да се својим образом и чашћу безусловно боре за очување српског идентитета. Управо та начела спајају све монархисте који су се окупили ове вечери.

– Више од 70 година комунистичко-удбашка злодела су, нажалост, утицала да се Краљевина Србија заборави. Дошао је моменат да се оствари вечита тежња свих Срба са обе стране Дрине – да се уједини наш народ под једном истом капом, а то је круна – поручио је Стево Карановић, председник Општинског одбора ПОКС Бачка Паланка и домаћин скупа.