Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина поделила је новогодишње пакетиће деци из домова „Дринка Павловић“, „Моша Пијаде“, „Јован Јовановић Змај“, „Васа Стајић“ и „Београд“.

– Време проведено у дружењу са овом дивном децом и њихови осмеси су најлепши новогодишњи поклон за мене. Поносна сам што је успешном сарадњом  хуманитарне канцеларије „Лајфлајн“ у Чикагу и моје фондације, обезбеђена помоћ за децу без родитеља, како би ови празнични дани били радоснији. У пакетићима су играчке, гардероба и одећа за штићенике домова– рекла је  Принцеза Катарина – И ове године на Белом двору, Престолонаследник Александар и ја ћемо уприличити традиционални божићни пријем за малишане без родитељског старања. Такође,  за Божић спремамо и изненађења за децу збринуту  у болницама.

Принцеза Катарина је београдске домове за незбринуту децу посетила заједно са госпођом Доном Секулић, чланицом борда директора организације „Лајфлајн“ Чикаго, која је овом приликом изразила спремност и жељу да и у будућности настави са пружањем помоћи онима којима је то најпотребније у Србији.