Председник Покрета обнове Краљевине Србије и народни посланик Жика Гојковић најавио је да ће наша странка ускоро објавити име кандидата за градоначелника Београда.

Гојковић је, на коктелу који је организован у новоотвореним просторијама ПОКС-а у Београду, у неформалном разговору са новинарима истакао задовољство самосталним изласком Покрета обнове Краљевине Србије на локалне изборе у престоници Србије. – Први пут после 73 године на гласачком листићу у нашој земљи ће писати Краљевина Србија. Све више људи препознаје наш програм и визију, од које нећемо одступити – изјавио је председник ПОКС-а, који је најавио да ће следеће недеље бити званично објављено и ко ће бити кандидат наше странке за градоначелника Београда.

Подсећамо, Председништво Покрета обнове Краљевине Србије подржало је одлуку Главног одбора странке да се на локалне изборе у престоном граду Београду изађе самостално. Такође, Председништво је једногласно изабрало Предрага Марковића за председника Политичког савета ПОКС-а. Марковић ће, као нестраначка личност, бити и носилац листе Покрета обнове Краљевине Србије на београдским изборима.