На предстојећим изборима у Београду, грађани Србије ће, после 73 године, коначно имати прилику да гласају за листу која у себи садржи назив Краљевина Србија.

Носилац листе Покрета обнове Краљевине Србије за изборе за Скупштину у српској престоници, Предраг Марковић, истиче да ћемо на тај начин „у Београду почети грађанима Србије да враћамо самопоштовање“. – Као нестраначка личност прихватио сам да будем носилац политичке листе, јер ту могућност видим као прилику да грађанима Србије омогућимо да гласају срцем и разумом – изјавио је Марковић.

Према његовим речима, на предстојећим изборима се решава судбина Србије и њена будућност. – Не очекујем победу, али очекујем да грађани препознају мудрост изреке на коју ме је Светлана Велмар Јанковић стално подсећала: Ако не можеш одмах оно што хоћеш – уради оно што можеш. Београд је први корак на том путу – закључио је Предраг Марковић.

Бивши председник Скупштине Србије, у чијем мандату је Србија вратила своју химну, грб и заставу, предводи листу на чијем челу ће бити Војислав Михаиловић, бивши градоначелник Београда и истакнути српски монархиста.