Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) подржава предлог Српске листе да трагично настрадали лидер косовских Срба Оливер Ивановић добије улицу у Косовској Митровици.

– Најмање што Срби могу да учине за Оливера Ивановића је да му доделе назив улице у Косовској Митровици и широм српских градова и општина на Косову и Метохији. Претходних дана добијали смо опречне информације о томе да ли ће Скупштина општине Косовске Митровице усвојити предлог да Оливер Ивановић добије улицу у том граду. Не само да Србија и Српска листа треба да инсистирају на томе, него Ивановићу треба да доделимо улицу и у другим већим градовима Србије. На овај начин ћемо послати снажну поруку о томе ко је за Србију он био и колико да ће наша отаџбина наставити његову борбу за српски народ на Косову и Метохији – изјавио је народни посланик и председник ПОКС Жика Гојковић.

Истовремено, Покрет обнове Краљевине Србије позива највише државне органе Србије да се још активније укључе у истрагу, како би се албански терористи који су починиоци зверског атентата на Оливера Ивановића што брже открили.