Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) апелује на врх наше државе да се оштро супротстави најновијем терору према српском народу на Косову и Метохији.

Провале и крађе у српским кућама су све учесталији, а шиптарски пљачкаши су прешли сваку границу протеклог викенда, када су опљачкали цркву Покрова Пресвете Богородице и парохијски дом у Бабином Мосту.

– Као да застрашивање и малтретирање није довољно, сада пале и пљачкају српске домове и српске светиње. Међународна заједница ништа не предузима да санкционише овакво понашање косовских Албанаца, па је дипломатски притисак из Београда потребнији него икада. Наш народ се мора заштитити по сваку цену – поручио је народни посланик и председник ПОКС, Жика Гојковић.

Покрет обнове Краљевине Србије разуме панику косовских власти, на челу са злочинцима Рамушем Харадинајем и Хашимом Тачијем. Све извеснији губитак најјаче подршке коју имају – из Сједињених Америчких Држава, уз интензивније учешће Русије и Кине у преговорима Београда и Приштине за њих је непремостива препрека и сигуран пут ка осуди за ратне злочине. Србија ће истрајати у борби за најважнији део своје територије, а странице историје ће се убудуће писати другачије.