Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) захваљује се свим грађанима Србије који су током 2018. године учествовали у глобалном гласању за најлепшу заставу света, на порталу www.ranker.com, на ком су заставе Србије и Краљевине Србије завршиле на првом и другом месту.– Иако гласање није званично, десетине хиљада људи широм света гласало је за своја државна обележја и ово је сјајан начин за промоцију Србије у лепом светлу. За Покрет обнове Краљевине Србије најлепша је застава Краљевине Србије и радује нас што та застава има скоро једнак број гласова као и званична застава наше државе – истакао је народни посланик и председник Покрета обнове Краљевине Србије Жика Гојковић.

Грб Србије је исти онај који је утврђен Законом о грбу Краљевине Србије од 16. јуна 1882. године. Подсећамо, тај грб је враћен у употребу 2009. године, као и химна „Боже правде“, на предлог тадашњег председника Скупштине Србије господина Предрага Марковића, председника Политичког савета ПОКС.

Покрет обнове Краљевине Србије поносан је на чињеницу да се симболи краљевине све више враћају у Србију и да се Срби коначно присећају својих славних предака. Када се у Србији поново буде вијорила застава Краљевине наша визија ће бити остварена, а наша земља боље место за све њене грађане.