Екипа ПОКС на челу са председником Извршног одбора Ненадом Томашевићем, потпредседником странке Драганом Нинковићем, замеником председника Извршног одбора Љубомиром Станишићем и чланом Извршног одбора Небојшом Момчиловићем учествовала је на традиционалној Дринској регати у Љубовији.

– Поносан сам што смо се окупили у великом броју, највише из Шапца и Љубовије, а још поноснији што су нас остали учесници дочекали врло срдачно и тако показали да је на Дрини било много монархиста и људи који искрено воле Србију. Западна Србија је традиционално расположена за краља и отаџбину и зато смо се сви овде осећали као код куће – изјавио је Ненад Томашевић.

ПОКС је на Дринској регати у Љубовији имао и штандове, на којима се разговарало са великим бројем грађана који су показали интересовање за успостављање облика владавине Србије као модерне европске краљевине.

Дринска регата има традицију од скоро две деценије. Од свега неколицине мештана и пловила, из године у годину тај број је порастао на 2000 пловила и скоро 20.000 људи на води.