Градски одбор Покрета Обнове Краљевине Србије Крушевац данас је присуствовао помену Драгутину Кесеровићу, копаоничком војводи и команданту Расинског корпуса ЈВуО, на Парцанској коси.

– Док је Србија била Краљевина, била је економски јака, демократска са развијеним приватним предузетништвом, високим стандардом, јаком војском, стабилном политиком и јаким савезницима. Поштовала су се породица, црква, официри, лекари, просветни радници, пољопривредници, а систем вредности је омогућавао свима једнаке шансе. Све што је изграђено у Србији за време Краљевине урушено је у Републици. Данас су најразвијеније земљама света и Европе – Краљевине. Зато су нам потребне промене, враћање на систем, који је у Србији дао одличне резултате. Због тога ПОКС није ни за власт ни за опозицију, већ за трећи пут, једини који се залаже за промену система. Зато ће ПОКС на седећим изборима изаћи самостално, под слоганом наших предака „С вером у Бога за Краља и Отаџбину“ – рекао је том прилико Мирко Чикириз, заменик председника ПОКС.

Такође, у просторијама странке у Крушевацу, обележена је слава тог одбора и дан почетка рада страначких просторија, Рођење пресвете Богородице, уз ломљење колача, којем су присуствовали и Марија Војиновић, секретар ПОКС Љубомир Станишић, заменик председника извршног одбора ПОКС, Малиша Рајић, координатор за Поморавску округ и Марко Петрашиновић, члан Председништва и председник ОО ПОКС Трстеник.