Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) најоштрије осуђује поступак певачице Ане Николић која је злоупотребила снимање спота у Белом двору где је шетајући у доњем вешу скрнавила резиденцију српске краљевске породице Карађорђевић и позива јасност да осуди овај чин и бојкотује ову певачицу.

–  Бели двор је симбол наше краљевске породице Карађорђевић и славног периода наше историје. Управо због тога  бестидно фотографисање у доњем вешу, одраз је непоштовања не само према нашој краљевској лози, већ и према нашем историјском наслеђу. Бели двор је место овенчано славом, па зато није случајно што се баш у њему сваке године одржава пријем за најбоље ђаке из читаве Србије, као надахнуће за наставак њиховог истакнутог рада. Овакво бестидно понашање јавих личности даје лош пример генерацијама које расту и воде наше друштво у даље морално посртање – изјавио је потпредседник ПОКС, Војислав Михаиловић.

ПОКС подсећа да се Бели двор са Краљевском двором налази на Дедињу и да је зидан  од 1934. до 1936.године по жељи краља Александра I као резденција за његове синове Петра, Томислава и Андреја. Бели двор није враћен породици Карађорђевић, већ се води као власништво Републике Србије. Дворски комплекс користи ЊКВ Принц Александар II са породицом.