Листа под називом „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ – СВИ ЗА БЕЧЕЈ – др Косана Нешић“ (Покрет обнове Краљевине Србије, Монархистички фронт), предала је данас потребан број потписа за учешће на локалним изборима у Бечеју. Прва на листи је др Косана Нешић, специјалиста педијатар.

– Ако изузмемо идеологију, разлог да одаберем Покрет обнове Краљевине Србије и ову монархистичку листу је што представља место на ком жене могу да стоје равноправно са мушкарцима. Током целе каријере се борим да се положај жена у нашем друштву поправи, да сви имају једнаке шансе за успех и да се вреднују искључиво рад, таленат и способност. Желим да будем међу првима који су започели промене и зато сам свим срцем уз ПОКС – истакла је Косана Нешић.

Председник Извршног одбора ПОКС мр Ненад Томашевић каже да чињеница да је наша листа успела друга по реду да сакупи потребне потписе говори о снази и поверењу које грађани имају у ПОКС. – Да нисмо сујетни и да нам функције нису приоритет показали смо и тиме што смо, попут нашег председника Жике Гојковића, и ми препустили место број један најбољој од нас, дами која је у страначкој хијерархији испод неких од нас, али за коју верујемо да ће најбоље заступати интересе грађана – изјавио је Томашевић.

Он је најавио и да ће 21. марта академик Матија Бећковић одржати песничко вече у Бечеју и то ће бити четврти пут за годину и по дана да један од наших највећих живих књижевника посећује Бечеј у организацији ПОКС, закључио је Томашевић, који обавља и функцију председника СО Бечеј.

 

Погледајте и остале фотографије са предаје листе „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“: