Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“, коју чине Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски монархистички покрет, најоштрије осуђује апеле богатих певачица са естраде које траже од државе да им помогне финансијски из фонда за привреду, током трајања ванредног стања.

Бахате певачице да плате порез, а не да траже помоћ од државе

– Живе у вилама, кућне помоћнице плаћају хиљаде евра, нису платиле порез, а траже помоћ државе. Сматрамо да је овакво понашање јавних личности, међу којима су Неда Украден, Гоца Божиновска и Драгица Радосављевић Цаканом, које су најгласније у овим апелима, срамно и бахато. Неприхватљиво је да поједине певачице са естраде траже да буду стављене у исти ранг са пољопривредницима, који хране Србију и малим и средњим предузећима, која су носиоци наше привреде – поручио је лидер Коалиције „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ и председник ПОКС, Жика Гојковић.

Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ има разумевања за све професије и не желимо да омаловажимо положај певача и естрадних уметника, али је просто невероватно да се овим поводом оглашавају они који су изградили велике каријере и зарађују далеко више од лекара, професора и многих приватних предузетника.