Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, коју чине Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста најоштрије протестује против злоупотребе изборног процеса од стране Српске напредне странке у Алибунару, Ковину и Вршцу, као и у дијаспори.

СКАНДАЛ! Општински чиновници јављају СНС податке о грађанима који потпишу изборни листу ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ

– Људима који дају потписе за нашу листу у овим местима, следећег дана на вратима се појаве чланови СНС и питају „како су и да ли им нешто треба“, лобирајући за своју странку. Најоштрије протестујемо због нарушавања изборног процеса и злоупотребе општинских чиновника који адресе наших присталица дају СНС. Осим овога, жале нам се симпатизери из дијаспоре, који се пријаве у конзулат да ће гласати, да их сутра зову активисти СНС са питањем, да ли подржавају њихову странку. Захтевамо да овакве злоупотребе одмах престану, јер бацају сенку на цео изборни процес – изјавио је портпарол коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, Милош Парандиловић.

Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ позива надлежне органе да спрече даље злоупотребе владајуће странке, која се очигледно плаши раста популарности коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, па на овај начин врше притисак на наше гласаче.