Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ, коју чини Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста најоштрије осуђује политичку злоупотребу базе корисника мобилне мреже Телекома Србије, од стране представника Српске напредне странке.

СНС и Телеком Србије злоупотребили личне податке корисника мобилне мреже

– Позивање телефоном из изборних штабова Српске напредне странке и постављање политичких питања грађанима представља директно кршење Закона о заштити података о личности и очит пример вођења прљаве предизборне кампање. Оно што додатно узменирава, јесте чињеница да је у ову злоупотребу осим СНС, директно укључено предузеће Телеком Србија које је државни телекомуникациони оператор. Тражимо хитну истрагу надлежних органа и страго кажњавање одговорних – изјавио је лидер коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ и председник ПОКС Жика Гојковић.

Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ позиве све учеснике предизборне трке да воде поштену кампању, а надлежне институције да раде свој одговорно, не стављајући се на било чију политичку страну.