„Ово је велики дан за Србију, јер су монархисти поново ушли у Скупштину Србије после 77 година када су из ње протерани. Започињемо нашу борбу и кроз институцију парламента, за обнову Краљевине Србије. Хвала свим грађанима, а нарочито монархистима на великој подршци нашој коалицији НАДА и др Милошу Јовановићу као кандидату за председника Србије, као и Београђанима који су нам дали поверење. Захваљујем се и академику Матији Бећковићу на отвореној подршци“ – изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

Гласачи јуче, присталице ПОКС, дале су коначну реч да је Војислав Михаиловић једини легитимни заступник странке и да је јасна већина уз њега. Позивамо Министарство за државну управу и локалну самоуправу да испоштује законску обавезу коју избегава већ три месеца и упише Војислав Михаиловића за законског заступника у регистру политичких странака и престане са фарсом подршке бившем председнику Жики Гојковићу, кога је чланство сменило великом већином на изборној скупштини у јануару.

ПОКС наставља своју сарадњу са ДСС на свим нивоима, републичком и локалном у оквиру Српске коалиције НАДА и заједно ће доносити одлуке о свим важним питањима у држави и нашој престоници.