Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) Војислава Михаиловића сматра недопустивим да надлежни органи, ни након неколико месеци, нису открили ко стоји иза лажних дојава о постављеним бомбама које ремете редован живот људи у Србији.

„Чињеница да деца у преко 200 школа поново нису похађала наставу због дојава о постављеним бомбама говори да полиција и наше безбедносне службе нису дорасле задатку и да је у том сегменту потребна озбиљна реформа. Србија оставља лошу слику о себи и приказује немоћ у овом конретном случају и за то мора неко да одговара “ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

„Срећом све дојаве су до сада биле лажне, али морамо се запитати шта би било да се и заиста деси неки сличан акт тероризма и претња постане стварна. Грађани који не могу да обављају своје свакодневне активности, јер морају да чувају децу код куће, са правом су револтирани и траже одговорност надлежних. Апелујемо на министра полиције да стави акценат свог деловања на решавње овог проблема или да поднесе оставку“ – додао је Михаиловић.