Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) Војислава Михаиловића позива Владу Србије и надлежне државне органе да прво изграде канализациону и водоводну мрежу у Београду, па да тек онда размишљају о изградњи националног стадиона од преко 400 милиона евра.

„У време велике кризе у свету и нерешених елементарних комуналних проблема, не сме бити приоритет изградња стадиона вредног чак 420 милиона евра. Свака већа киша која падне у Београду јасно покаже да се годинама није улагало у основну канализациону инфрастуктуру. Ми нисмо против изградње националног фудбалског стадиона, али сматрамо да то не може бити приоритет док нам престони град плива у води и фекалијама после сваке веће кише“ – изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић

„Потпуно нерационална и недомаћинска је одлука да се из буџета издвоји толики новац за стадион у време када не знамо хоћемо ли имати довољно новца за енергенте на зиму. Инсистирање на овом пројекту, противно здравој логици, буду сумњу да се ради о неким другим мотивима, а не интересима заједнице и грађана“ – додао је Михаиловић.