Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) неће заплашити претње које у последњих неколико месеци упућују ботови СНС нашим члановима, а које су јуче кулминирале, упућене потпредседнику ПОКС, народном посланику из Бечеја, Ненаду Томашевићу.
Функционер СНС из Бечеја, Бранислав Нешић Шане, који се нашао и на листи ботова те странке која је процурела у јавност, послао је вибер поруку посланику Томашевићу у којој му прети да ће га убити ‘рођени брат од Сенте’.

„Јасно је да су претње упућене због мојих учесталих критика власти у скупштинским расправама, али је још јасније да ћу након њих то чини јаче и учесталије јер су ми потврда да сам на правом путу и да радим исправну ствар што желим да мењам друштво у којем доминира насиље. Поручујем представницима власти да се боље распитају о мени, пре него што упућују такве претње, јер да су знали да сам резервни војни старешина, а притом четири године провео на ратишту у источној Славонији, знали би да их се бојим колико и уједа комарца. Ове претње више указују на панични страх челника СНС од губитка власти јер је то за њих питање живота и смрти“ – изјавио је потпредседник ПОКС, Ненад Томашевић.

ПОКС подсећа да је Томашевић у скупштини због својих посланичких питања и жестоких критика упућених председнику Србије био на мети напада посланика СНС Небојша Бакареца који је у Скупштини Србије и на друштвеним мрежама ширио неистине да се лидер Новог ДСС Милош Јовановић дружи са оцем масовног убице, Владимиром Кецмановићем, стављајући слику управо Ненада Томашевића и Милоша Јовановића као доказ.