Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) оцењује да изјаве челника СНС да имају већину од 56 одборника у Београду, иако изборни резултати другачије показују као и воља опозиционих странака да неће подржати власт, само потврђује наше тврдње да је било куповине два одборника.

„Очигледно је да ова власт реагује само на притисак споља и да само због тога и у Београду нисмо добили купљену већину као у Љигу и бројним другим градовима. Такав сценарио је био спреман и за Београд, али очигледно је да се власт више плаши реакције својих ментора са запада након резолуције парламента ЕУ, него протеста својих грађана“ – изјавио је председник ПОКС Војислав Михаиловић.

„Лицемерни су позиви челника СНС за дијалогом са опозоцијом, док у исто време крађом избора и куповином одборника широм Србије формирају власт на локалном нивоу. Прво нека се утврди пуна истина о изборној крађи, па тек онда долазе на ред преговори око изборних услова за поновљене изборе у Београду и редовне где нису одржани. Без решења ова два питања опозиција ни на једне изборе не треба да излази“- истиче Михаиловић.