Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позива своје присталице и све патриоте да се придруже протестном скупу 24.03. у 18:30 часова испред оштећене зграде Генералштаба, у организацији ратних ветерана, а поводом поклањања овог симбола страдања у НАТО агресији, управо онима који су нас бомбардовали.

„Поклањање објекта од националног значаја и симбола отпора управо агресору који га је срушио и окупаторао део наше територије, представља врхунац националног понижења које нам је ова власт приредила“ – изјавио је потпредседник ПОКС и народни посланик, Владимир Ђорђевић.

„Градња тржног центра од стране функционера земље која је предводила агресију на нашу земљу започету 24.марта 1999.године, током које је убијено више хиљада цивила, почињен екоцид и нанета материјална штета вредна десетине милијарди долара, као и непроцењива нематеријална штета, како би Космет био одвојен од матице, никако није смела да се дозволи. Због тога позивам наше присталице да протестом искажу своје неслагање са тим“ – додао је Ђорђевић.