Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) оцењује да данашњи празник Србија дочекује потпуно промењена на лошије и далеко од свог правог лица и етике кнеза Лазара и косовских јунака.

„Данас ћемо у Горњим Недељицама и у Лозници устати против режима који је предао Косово и Метохију, а сада предаје и продаје и остатак Србије“ – изјавио је председник ПОКС и народни посланик Војислав Михаиловић на прослави страначке славе Видовдан, у Београду.

„Уместо да данас буде крај моштију кнеза Лазара у Раваници крај Ћуприје, човек чија је власт угасила српску полицију, судове и сваки траг српске државности на Косову и Метохију обилази радове на ЕКСПО изложби за коју ће милијарде евра узетих на кредит бити подељене без тендера послушницима владајуће партије. Власт која планира да у долини Јадра отвори рудник литијума који нигде у ЕУ не би добио дозволу за рад и да поклони срушену зграду Генералштаба зету америчког председника да на месту симбола одбране Косова прави хотел, коцкарнице и салоне за масажу нема храбрости да стане ни пред кнеза Лазара, ни пред грађане који ће данас у Лозници бранити косовски завет и част српског народа“ – истакао је Михаиловић.