Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) поздравља одлуку градоначелника Лознице да поднесе оставку свестан да не жели да учествује у реализацији пројекта Јадар који ће оставити далекосежне катастрофалне последице по град у којем живи.

„Обавестили смо јавност још почетком августа да је градоначелник поднео оставку и да трпи притисак од председника Србије да је повуче или да буде на боловању. Оставка која је датирана са 5. августом, а тек сада заведена и објављена управо то потврђује“ – изјавио је председник ПОКС и народни посланик, Војислав Михаиловић.

„Очигледно је да Александар Вучић, главни лобиста Рио Тинта, не може ни своје најверније људе да убеди да зарад подршке са запада која му обезбеђује опстанак на власти, преда западну Србију компанији познатој по томе да је народ нaјури свуда где се појави. Народ је био јасан, али и многи чланови СНС, Србија није на продају, њени извори воде за пиће и природни ресурси и колику год силу да користи и пропаганду, то мишљење се неће променити“ – додао је Михаиловић.

Инфо служба ПОКС,

17.10.2024.