Данас је на седници Скупштине Града Новог Сада проглашена нова одборничка група у локалном парламенту другог по величини града у Србији – Одборничка група Покрет обнове Краљевине Србије.

Нашу одборничку групу чине Бранка Бежанов, Саша Новаковић и Слободан Тасић, досадашњи одборници Српског покрета обнове, који су прешли у Покрет обнове Краљевине Србије. То значи да ће ова странка, одмах по регистрацији, бити парламентарна у Новом Саду, као и на републичком и покрајинском и на нивоу великог броја других локалних самоуправа, у којима чланови и функционери СПО масовно прелазе у ПОКС.

Председница Одборничке групе Покрета обнове Краљевине Србијеи заменица председника Скупштине Града, Бранка Бежанов, истакла је да ће, са колегама Тасићем и Новаковићем, наставити да обавља дужности одборника као и до сада.

– Нас су у ову скупштину делегирали грађани, који су на претходним локалним изборима гласали за нас и у чије име ћемо наставити да радимо. Покрет обнове Краљевине Србије поштоваће коалиционе партнере и радиће одговорно и савесно – најавила је Бранка Бежанов.