Покрет обнове Краљевине Србије је кровна организација за све српске елитисте и монархисте – изјавио је у говору на Изборној скупштини ПОКС у Сава центру један од оснивача наше странке Душан Радосављевић.

Долазим испод српскога Акропоља, легендарне планине Цер, са обала плаховите Дрине. Желим да вам поручим, браћо и сестре, да не дозволите да вас ико више пита зашто треба обновити Краљевину. Када вас то питају, ви њих питајте да ли су у име републике протерали Светог Саву из школа наших и душа и срца, реците им како нагло постадоше џокеји и почеше да јашу српске свештенике, а побили су више свештеника него Турци за 500 година! Је л’ то република? – упитао је Радосављевић.

Он је, у свом надахнутом обраћању, поручио делегатима ПОКС-а да буду прибрани у будућности. – Будите мудри, браћо, као змије, што рече наш Патријарх Павле, а племенити и смирени као голубови! Овај систем почива на злочину, сваки дан републике је дан озакоњеног безакоња. Вас две хиљаде се разиђите по Србији. Овде постајемо једна врста квасца, из кога ће да изникне прелепи хлеб истине, коју треба да поновимо српском народу. До сада је народ јео страшне оскоруше и ево до чега смо дошли – узвикнуо је Радосављевић.

Он је позвао све људе који желе обнову Краљевине у Србији да дођу у Покрет обнове Краљевине Србије и истакао наду да ће наша земља ускоро вратити своје пређашње државно уређење.вас две хиљаде се разиђите, овде ћемо постати једна врста квасца, овде ћемо постати једна врста квасца из кога ће да изникне један прелепи хлеб истине, ту истину да поновимо српском народу, до сада је јео страшне оскоруше и ево до чега смо досли. Обавестите све монархисте, данас смо добили кров, ово је кућа свих, ово је кровна организација свих српских монархиста и елитиста. Немојте да нигде лутају, не иду чланови удружења пчелара међу чланове риболоваца.