На Тргу Ђенерала Драже одржана је пета седница Општинског одбора ПОКС Лапово, где су именовни функционери који ће уз Сашу Ивковића, председника, водити одбор наредне четири године.

Изабрани су потпредседници Ивица Прешић и Слађан Станисављевић, председник Извршног одбора Небојша Тасић, чији је заменик Дарко Вујовић, док је секретар Владимир Михајловић. За председницу Форума жена изабрана је Јелена Мујковић, а заменица је Катарина Панић. Место председника Српске Kраљевске омладине припало је Магдалени Стојановић.

Именовани су и председници Савета ОО ПОКС Лапово: Александар Поповић – за маркетинг и протокол, Ирена Протић – за социјалну политику, борбу против насиља и бригу о деци, Драган Васиљев – за друштвне делатности, Јасмина Мујковић – за образовање , спорт и омладину, др Александра Петровић – за здравство и борбу против наркоманије, проф. Бојан Стојановић – за чланство и сигурне гласове, Драгана Василев и  Дејан Коцић – за правна питања.

-Формираћемо и  Савете за економију, пољопривреду и остале области друштвеног и јавног живота, водећи се решавањем проблема, како бисмо грађанима Лапова створили услове за што квалитетнији живот – истиче Ивковић.