Данас је у Градској изборној комисији у Београду предата Листа „Предраг Марковић – Покрет Обнове Краљевине Србије за предстојеће локалне изборе.

Према речима носиоца листе ПОКС, „ово је само први корак у враћању самопоштовања Београду и Србији“. Испунили смо завет. Београд може да гласа и срцем и разумом. Са осмехом на лицу. Грађани Београда први у Србији имају право на краљевски глас. И то је радосна вест. Али, морам да кажем да је ово за мене и тужан тренутак. Ово нису дочекали многи часни људи који су више од 70 година ово сањали. А у марту ће њихове снове морати да испуне њихова деца и унуци. Ми добро знамо да за краљевину нису само монархисти већ сви истински демократски људи. Ова листа има јасно исписано и име и лице и назив. Част ми је што сам ставио потпис – истакао је Предраг Марковић.

Михаиловић: Желимо Београд којим ћемо се поносити

Први на листи кандидата Војислав Михаиловић, истакао је да ПОКС жели Београд којим ће се поносити цела Србија, модеран и господски, као у време краљевине. – Желимо да му вратимо онај сјај, лепоту и душу какву је имао некада и да Београд буде локомотива развоја читаве Србије – навео је Михаиловић.

Гојковић: У престоници почиње борба за Србију

– Београдски избори су прво место на ком ће наши грађани спознати да међу њима постоје они који се боре да Србија врати славну прошлост и поново буде краљевина. Потписници ове листе су то већ спознали и тако уткали своја имена у историју наше земље која ће тек бити написана. Позивамо Београђане да 4. марта изађу на изборе и покажу колико нас има – изјавио је Гојковић.